Over ons

Wij zijn Jacco Meuleman en Marloes Tenhagen en wonen in Eibergen en Haaksbergen. We zijn gek op honden en dat is natuurlijk prioriteit één om van je hobby je werk te maken. We zijn twee collega’s die elkaar al een lange tijd kennen. We zijn als twee ‘broekies’ begonnen bij dezelfde werkgever en daar een behoorlijk aantal jaren bezig geweest met honden. Van puppy’s, pubers tot aan moeilijke herplaatsers, we zijn van alles tegengekomen. Mensen in onze omgeving hielpen we succesvol met hun honden. Van daaruit kwamen we op een punt dat we hierin allebei verder wilden en ons eigen bedrijf wilden opstarten. Waarom dan niet samenwerken? Hondengedragscentrum Oost is daar uit ontstaan!

Over ons

Opleidingen

We hebben allebei een opleiding gedaan in de dieren (dierverzorging, dierenartsassistente en diermanagement) en daarbij extra opleidingen gevolgd specifiek in het gedrag van honden. Onder andere bij Anniek Winters en Cheri Wulff Lucas, beiden bekend bij de Amerikaanse Cesar Millan.

Neem contact met ons op!

Eigen honden

Jacco is trotse baas van drie honden: Atka (herder), Kido (Rottweiler) en Dowa (Tsjechoslowaakse wolfhond). Marloes heeft twee honden, Baldr (Tosa) en een oude Labrador van bijna 15 jaar die bij haar ouders woont en mag genieten van zijn oude dag.

We hebben samen dus allerlei verschillende rassen en kunnen daarom ook verschillende situaties nabootsen. De honden zullen namelijk aanwezig zijn op locatie en ons helpen met de consulten en roedelopnames.