Over mij

Ik ben Marloes Tenhagen, geboren in Rietmolen en wonende in Haaksbergen. Ik ben gek op honden en dat is natuurlijk prioriteit één om van je hobby je werk te maken. Al van jongs af aan was ik gek op honden terwijl ik zelf geen hond had. Op 12-jarige leeftijd kwam er een labrador bij ons wonen en daardoor is de liefde voor honden alleen maar gegroeid. Ik belandde als vrijwilligster in een asiel, heb een opleiding in de dieren gedaan en de vrijwilligerstaak werd uiteindelijk een betaalde baan!

Marloes Tenhagen

Opleidingen

Vanaf de HAVO heb ik de opleiding HBO Diermanagement in Leeuwarden behaald. Daarnaast mag ik trots zijn op mijn MBO administratiemedewerker en MBO paraveterinair (dierenartsassistente) diploma’s. Daarna heb ik me meer gericht op het gedrag van honden en de opleidingen bij Anniek Winters behaald. Veel mensen in mijn omgeving hielp ik succesvol met hun hond en daar begon het toch meer te kriebelen om voor mijzelf te beginnen. Waarom ook niet? Zodoende sta ik nu hier!

Neem contact op!

Eigen honden

Een opleiding zegt natuurlijk niet alles. Je kunt nog zoveel papieren halen, maar je moet er wel feeling voor hebben. Ik heb ontzettend veel uren doorgebracht met honden en een hond leren aanvoelen. Mijn eigen honden hebben me daar onder andere bij geholpen. Max de labrador is 16 jaar en 7 maand oud mogen worden. In de tussentijd is Baldr bij mij gaan wonen, een Tosa (inu). Wat ben ik blij met ze!