Breng- en ophaaltijden

Honden brengen tussen 7:00 en 8:30
Honden ophalen tussen 16:30 en 17:30

?Om de rust in de roedel te bewaren kiezen we voor vaste breng- en ophaaltijden.

Dagopvang

Zoekt u een opvangadres voor bepaalde dagen voor uw hond? Een opvangadres zonder kennels, met andere honden en waar u uw hond moe maar voldaan weer kan ophalen? Onze dagopvang is gevestigd in Neede, dichtbij de afslag N18. Wij zijn beschikbaar voor dagopvang van uw hond van maandag tot en met vrijdag. Op weg naar uw werk zou u de hond bij ons kunnen brengen om deze ’s avonds op weg naar huis weer op te halen. We werken met onze roedel en dat betekent dat uw hond deel gaat uitmaken van deze roedel en de gehele dag in contact staat met andere honden. Hoe fijn is het om de dag door te brengen met soortgenoten en dat je mag leren van elkaar.

De dagopvanghonden helpen ook tijdens consulten mee om als ‘oefenhond’ langs te lopen en andere minder stabiele honden te helpen.

Honden onderling

Naast heel veel plezier leren de honden dus ook de basisregels van honden onderling, maar ook naar ons toe. De roedel staat daarom ook constant onder begeleiding van ons. Naast het spel doen we wandelingen, we rusten samen, we spelen en sommige energieke honden zullen we meer uitdaging geven in de vorm van fietsen. Zo zal elke hond in zijn eigen behoefte voldoen en dus zeker moe maar voldaan weer lekker naar huis kunnen. Interesse in onze dagopvang?

Neem contact op!

Voorwaarden

Uw hond moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Uw hond is sociaal met andere honden en mensen.
  • Uw hond moet jaarlijks geënt worden voor de cocktail en kennelhoest. Een titerbepaling word ook geaccepteert.
  • Uw hond is op de juiste manier ontwormd, ontvlooid en draagt een geregistreerde chip.
  • Reuen dienen gecastreerd te zijn (m.u.v. pups).

Indien uw hond hier aan voldoet, is de hond van harte welkom!

Is uw hond niet sociaal maar wilt u hem wel graag in onze opvang? Wij kunnen hem door middel van een interne opname (roedelopname) socialiseren met andere honden.

Het is niet mogelijk om de gehele dag de hond te brengen en op te halen. Dit houden we aan om de rust in de roedel te behouden. Brengen en ophalen kan daarom tussen 7.00 uur – 8.30 uur en tussen 16.30 uur – 17.30 uur.

Referenties

Knoet

Knoet was er op de dagopvang.

Onze Duitse herder Knoet komt al een paar jaar bij de opvang van Marloes.

Knoet gaat er altijd met veel plezier naar toe en is ’s avonds lekker moe van de dag met andere honden.

Marloes is heel begaan met de honden, weet er op een hele fijne manier mee om te gaan en Knoet is ook echt gek op haar. We laten Knoet vol vertrouwen achter bij Marloes en zijn dan ook heel positief over de manier hoe zij het doet in de opvang.

Els

Skye

Skye was er op de dagopvang.

Sinds december 2020 komt Skye bij Marloes voor de dagopvang.

Als puppy nam ik Skye elke dag mee naar kantoor, maar daar had ik niet genoeg aandacht voor haar. In dezelfde periode zag ik ergens reclame (en natuurlijk het inmiddels befaamde spandoek) van Marloes voorbijkomen, dagelijks op de route naar Haaksbergen.

Het was voor mij een hele stap om Skye naar een dagopvang te brengen, maar ik kan geen betere plek voor haar wensen. Ik breng haar elke keer weer vol vertrouwen naar Marloes toe.

Linde

Mauro

Mauro was er op de dagopvang.

We zijn met Mauro, de Lagotto Romagnolo (italiaanse waterhond), meer dan 2 jaar geleden bij Marloes terecht gekomen voor een gedragsconsult en daarna is hij gestart met de dagopvang.

Wij als baasjes hadden direct een erg goed gevoel. Uniek wat Marloes allemaal met de honden onderneemt!

Mauro gaat nu zelfs 3 dagen per week naar Marloes en is elke keer zo blij om haar te zien!

En het is heel erg leuk om op Facebook en Instagram te zien hoe leuk Mauro en de rest van de honden het hebben.

Britt

Bram - Dagopvang

Bram

Bram was er op de dagopvang.

Onze Bram gaat sinds een paar maanden 2x per week naar de dagopvang. Hij vindt het geweldig en dat merken we aan meerdere dingen!

Als ik met de auto naar Neede rijd begint ie al ongeduldig om zich heen te kijken, kan bijna niet wachten tot we er zijn. Hij gaat superblij met je mee naar binnen en komt ’s avonds blij kwispelend weer in de auto. Bekaf, eten en dan een uurtje snurken.

Jouw manier van opvang, met alle honden de hele dag bij elkaar onder goede begeleiding, is perfect: Bram is er nog socialer van geworden en hij is de hele week een blij ei.

Perfecte oplossing!

Familie Leferink