Breng- en ophaaltijden

Honden brengen tussen 7:00 en 8:30
Honden ophalen tussen 16:30 en 18:00

?Om de rust in de roedel te bewaren kiezen we voor vaste breng- en ophaaltijden.

Dagopvang

Zoekt u een opvangadres voor bepaalde dagen voor uw hond? Een opvangadres zonder kennels, met andere honden en waar u uw hond moe maar voldaan weer kan ophalen? Onze dagopvang is gevestigd in Neede, dichtbij de afslag N18. Wij zijn beschikbaar voor dagopvang van uw hond van maandag tot en met vrijdag. Op weg naar uw werk zou u de hond bij ons kunnen brengen om deze ’s avonds op weg naar huis weer op te halen. We werken met onze roedel en dat betekent dat uw hond deel gaat uitmaken van deze roedel en de gehele dag in contact staat met andere honden. Hoe fijn is het om de dag door te brengen met soortgenoten en dat je mag leren van elkaar.

De dagopvanghonden helpen ook tijdens consulten mee om als ‘oefenhond’ langs te lopen en andere minder stabiele honden te helpen.

Dagopvang

Honden onderling

Naast heel veel plezier leren de honden dus ook de basisregels van honden onderling, maar ook naar ons toe. De roedel staat daarom ook constant onder begeleiding van ons. Naast het spel doen we wandelingen, we rusten samen, we spelen en sommige energieke honden zullen we meer uitdaging geven in de vorm van fietsen. Zo zal elke hond in zijn eigen behoefte voldoen en dus zeker moe maar voldaan weer lekker naar huis kunnen. Interesse in onze dagopvang?

Neem contact met ons op!
Voorwaarden Dagopvang

Voorwaarden

Uw hond moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Uw hond is sociaal met andere honden en mensen.
  • Uw hond moet jaarlijks geënt worden voor de cocktail en kennelhoest. Een titerbepaling word ook geaccepteert.
  • Uw hond is op de juiste manier ontwormd, ontvlooid en draagt een geregistreerde chip.
  • Reuen dienen gecastreerd te zijn (m.u.v. pups).

Indien uw hond hier aan voldoet, is de hond van harte welkom!

Is uw hond niet sociaal maar wilt u hem wel graag in onze opvang? Wij kunnen hem door middel van een interne opname (roedelopname) socialiseren met andere honden.

Het is niet mogelijk om de gehele dag de hond te brengen en op te halen. Dit houden we aan om de rust in de roedel te behouden. Brengen en ophalen kan daarom tussen 7.00 uur – 8.30 uur en tussen 16.30 uur – 18.00 uur.

Referenties

Ziva

Ziva

Ziva was bij ons voor dagopvang.

Woef..hoi ik ben Ziva !
Ben een Pointer van 1 jaar en 5maanden
Kom ook naar de dagopvang(sinds mijn puppy tijd)bij jacco en Marloes ,5 dagen
Vind het heeeeeeel leuk!
Ik leer er veel,hoe ik me moet gedragen maar er word ook veel met mij (en mijn vriendjes) gewandeld,gefietst en daarna lekker rusten op een stretch bedje mmmmm!!
Dus ik zou zeggen kom eens kijken bij hondengedragcentrumoost
Een dikke poot voor Jacco en Marloes

Huub - Koningspoedel

Huub

Huub was bij ons voor dagopvang.

Dit is Huub. Huub is een koningspoedel-pup van 16 weken, die sinds hij 7 weken geleden bij ons kwam wonen, al meteen één dag in de week naar Jacco en Marloes ging, soms vaker als dat zo uitkwam. Huub is nergens bang voor en gaat ieder contact met mensen en andere honden onbevangen en zelfverzekerd aan. Als hij dat soms wat ál te enthousiast doet, leert hij van de andere honden bij Hondengedragscentrum Oost wat de grenzen zijn en tot hoever hij kan gaan. Huub mag mee wandelen, in het begin in de bolderkar en deze week ging hij voor het eerst mee aan de lijn. Ontzettend leuk om te zien hoe jonge en oude honden, drukke en rustige honden en grote en kleine honden hier, onder de superenthousiaste leiding van Jacco en Marloes, samen ravotten en van elkaar leren.

Bram - Dagopvang

Bram

Bram was bij ons voor dagopvang.

Onze Bram gaat sinds een paar maanden 2x per week naar de dagopvang. Hij vindt het geweldig en dat merken we aan meerdere dingen!

Als ik met de auto naar Neede rijd begint ie al ongeduldig om zich heen te kijken, kan bijna niet wachten tot we er zijn. Hij gaat superblij met jullie mee naar binnen en komt ’s avonds blij kwispelend weer in de auto. Bekaf, eten en dan een uurtje snurken.

Jullie manier van opvang, met alle honden de hele dag bij elkaar onder goede begeleiding, is perfect: Bram is er nog socialer van geworden en hij is de hele week een blij ei.

Perfecte oplossing!

Familie Leferink