Consult

Trekt uw hond aan de lijn? Valt hij uit naar andere honden, mensen of auto’s? Springt hij op tegen mensen? Is hij onrustig in huis? Wordt u gek van hem omdat hij zo druk is? Is hij volgens u dominant en luistert hij daarom niet? Heeft hij een obsessie naar takken, speeltjes of ergens anders voor?

Wij helpen baas en hond weer in balans te komen! Door middel van een consult van ca. 60-90 minuten op onze locatie of bij u thuis helpen we u de juiste handvaten te krijgen om weer te kunnen genieten van uw hond. Elke hond is anders en elke hond heeft daardoor zijn eigen aanpak nodig. Leiderschap van de baas is hierbij de sleutel tot succes.

Hondengedragscentrum Oost - Consult

Hard werken

En ik kan u helpen om die liefdevolle, respectvolle baas te worden voor uw hond! De ene baas zal kleine details moeten veranderen om groot resultaat te komen bij zijn hond, de andere baas zal harder moeten werken om tot de juiste balans te komen. Ga uit van het laatste, het merendeel zal zelf hard moeten werken. Niet alleen tijdens het consult, maar ook daarna.

Neem contact op!

Door heel Nederland

Ik werk niet helemaal met een vaste methode. Het is zo belangrijk om te zien wie u als persoon bent, wat voor hond u heeft en wat de wensen zijn. Elke persoon, hond, gezin is weer anders, nietwaar? Een eerlijke mening, werken naar een bepaald resultaat met een training op maat, dat is wat ik voor ogen heb.

Ziet u dit wel zitten en wilt u weer die fijne relatie krijgen met uw hond die u voor ogen heeft? Ik werk door heel Nederland!

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of het maken voor een afspraak.

Referenties

Puk - Labrador - Consult

Puk

Puk was er voor een consult.

Onze Puk, een labradorteefje van op dat moment 16 maand jong, viel uit naar andere honden. Ook was Puk onzeker in bepaalde situaties. Dit was voor ons een reden om contact te zoeken met Hondengedragscentrum Oost. Eerst kwam ze binnen zodat we rustig konden bespreken waar we tegenaan liepen. Toen dat duidelijk was zijn we naar buiten gegaan en hebben we geoefend in het wandelen met een trainingslijn. Ons hele gezin kwam aan bod en we kregen allemaal onze tips. Dat ging al vrij snel goed, Puk liep netjes met ons mee. We hebben de handvaten gekregen die we op dat moment nodig hadden. Door consequent te blijven en de hulp van Hondengedragscentrum Oost hebben we nu een stabiele labrador van bijna 2 en uitvallen doet ze niet meer.

Familie Jansen